Vertical Rescue | Tycoon Chronograph a.m.
The Highrise Emergency and Aerial Response Team (H.E.A.R.T.) has the mission to achieve new heights in the new 2018
Въздушно-височинен, аварийно спасителен отряд, Highrise Emergency, Aerial Rescue, Response Team, H.E.A.R.T.,
246
post-template-default,single,single-post,postid-246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Tycoon Chronograph a.m.

Tycoon Chronograph a.m.

Tycoon Chronograph a.m.

FORTIS 904.12.12 Tycoon Chronograph ч обедини две Fortis специалитети: От една страна, функциите на chronometry и други: технологията на базата на историческите модели на 30-те и 40-те години стил. Така че комбинирането на FORTIS Chronograph Tycoon ч от Terrestis Collection носталгичен външен вид с най-новите технологии. По-конкретно, проектът се отразява от плоско случаят и куполната сребро опал наберете отново.

Сградата на Dubois-Dépraz 2020 просто управлява FORTIS за работата в тази елегантна плосък Bicolor намерите неръждаема стомана корпус пространство. На feuille ръцете на часове, минути и малки секунди са 5N роза позлатен докато показалецът на 12h и 30min-Compteurs и втората страна са blued. С повдигнати, също 5N rosévergoldeten цифри и индекси се дава перфектната четливостта. Магнат наименование казва всичко. Това е часовник за хора, които са много елегантни, от една страна, а от друга страна доминира във всяка ситуация.

No Comments

Post A Comment