Vertical Rescue | Flying over the Iskar Valley
The Highrise Emergency and Aerial Response Team (H.E.A.R.T.) has the mission to achieve new heights in the new 2018
Въздушно-височинен, аварийно спасителен отряд, Highrise Emergency, Aerial Rescue, Response Team, H.E.A.R.T.,
16319
post-template-default,single,single-post,postid-16319,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Иван Кристоф

Flying over the Iskar Valley

За 2017 година си поставяме няколко цели в с сферата на авиацията:

 1. Да популяризираме авио спортовете и да стимулираме хората да летят повече с българската авиация и да ползват леката и ултралеката авиация като туристическо и фотографско развлечение.
 2. Да направим атрактивни кадри от високо във въздуха, за да привлечем интереса, както на сънародниците ни, така и на чужденците.
 3. Да предложим на държавните институции варианти, в които леката и ултралеката авиация могат да се ползват по-ефективно за Издирване и спасяване и въздушно наблюдение за различни цели.
 4. Да стимулираме държавата да развива авиацията така както е в Америка и по света, а не да й пречи, като й ограничава възможностите.
 5. Да изградим портфолио на всички авиатори а авио компании, които искат да се включат в тази платформа.
 6. Да създадем тук портал с връзки за доброволчески формирования, в сферата на Издирването и спасяването, и тези, които се занимават с въздушни операции.
 7. Да напишем и издадем книга за българската авиация.
 8. Да направим късометражен филм за българските авиатори.
 9. Да направим проект за Виртуален музей на кап. Димитър Списаревски.
 10. Да предложим преименуването на улица Безименна в  с. Белчин, откъдето са виждали падането на български самолет по време на войната.
 11. Да създаден Студио за визуални комуникации, което да разработи творческа Програма, за да подпомогне реализирането на горе описаните идеи.
 12. Да създаде A.I.R. шоута, които да представят българската авиация, в най-положителната й страна  и обществено полезна функция.

 

No Comments

Post A Comment